Outfits

When You Find It On Sale!

 Det är redan en ny vecka och 20 dagar kvar tills julafton. Vem är taggad!?! Jag längtar att få spendera tid med min fina familj och äta all god julmat, julafton är verkligen min favorit högtid.

Ovan ser ni en av mina favorit outfits, jag la upp en bild på den här outfiten på Instagram för ett tag sen och många av er verkade också gilla den här outfiten. Fick många frågor angående min kappa, jag köpte den från Mango för typ ett år sen på rea (den känslan att hitta nått man älskar på rea!!!) Gjorde outfiten lite mer sportig med min favorit fanny pack. Kan ni fatta att jag en gång i tiden hatade fanny packs och nu kan jag inte sluta ha på mig dem.

Förra veckan var jag på lunch med Fenty Beauty teamet som jag nämnde på mitt förra blog inlägg, jag hade så kul med tjejerna och vi prata om allt från deras nya läpp produkter Stunner till att Julia dödar mig på gymmet haha. Men det bästa var nog när dem berätta för oss att jag, Julia och Maya är en del av the Fenty Beauty Bad Bitches family! Ni som följer mig på Instagram såg kanske min story när dem berättade de för oss haha. Vi fick också med oss lite produkter som jag självklart kommer dela med mig med er också <3

_______________________________

It’s already a new week and 20 day’s left until Christmas Eve. Who is excited!?! I can’t wait to spend time with my family and eat all the best Christmas food, Christmas  is  truly my favorit holiday.

Above you see one of my favorite outfits. I uploaded a picture of this outfit on Instagram a while ago and many of you also seemed to like It too. Got a lot of questions about my coat, I bought it from Mango for about a year ago on sale (that feeling when you find something you really like on sale tho!!!) Made the outfit a bit more sporty with my favorite fanny pack. Can you imagine that I once hated fanny packs and now I can not stop wearing them.

Last week I was at lunch with the Fenty Beauty team as I mentioned on my previous blog post, I was having so much fun with the girls and we talk about everything from their new lip products Stunner to Julia killing me at the gym haha. But the best thing is when they told us that I, Julia and Maya are part of the Fenty Beauty Bad Bitches family! You guys who follow me on Instagram might have seen my story when they told us haha. We also got some products that I will share with you soon <3

– Outfit Details –

Coat: Mango 

Sweater:  Missguied

Jeans: Levies – Here

Boots: Henry Kole – Here

Fanny Pack: Urban Outfitters 

Sunglasses: Pull & Bear

Earrings: Mango

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.