Life

You can do exactly what you want!

”You can do/be exactly what you want as long as you work hard for it”

Good morgon på er! Jag håller just nu på att göra mig iordning för att träffa Maya och Julia vi ska nämligen gå på en spännande brunch med ingen mindre än Fenty Beauty teamet. Ska bli super spännande att få höra om alla de nya produkterna som kommer ut, är redan ett stort fan av deras foundation och highlighters. Efter brunch blir de träning med tjejerna och sen jobb, känner mig så duktigt som har börjat träna nu får se hur länge de håller haha.

Efter plåtningen med fang förra veckan så hitta vi ett mysigt kaffet på Bergianska Trädgården och drack varm choklad och prata om allt, älskar att prata med kreativa människor, jag blir så inspirerad och det får mig bara att vilja kriga mer för att kunna nå mina mål och drömmar. Glöm aldrig att ni kan göra exakt vad ni vill så länge ni kämpar för de!

_____________________

Good morning loves! I am currently preparing to meet Maya and Julia for an exciting brunch with none other than the Fenty beauty team. Will be super exciting to hear about all the new products that will come out, I am already a big fan of their foundation and highlighters. After brunch I will be going to the gym with the girls and then do some work, feels so good that I have started training now, let’s see how long this will last haha.

After the fang helped me take some outfit pictures last week we found this cozy coffee shop at Bergianska Trädgården and drank hot chocolate and talking about everything, love talking to creative people, I get so inspired and I only want to. work event harder to achieve my goals and dreams. Never forget that you can do exactly what you want as long as you fight for them!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.