Tips

Salema’s Tropicana

ANNONSSAMARBETE MED KOPPARBERG

Många av er kanske inte vet om det här men jag dricker inte alcohol och om jag ska vara helt ärlig så är det för att jag inte gillar smaken men också för att jag känner att jag inte behöver det. Jag har aldrig varit full (och kommer förmodligen aldrig bli det heller) men har alltid lika kul som mina vänner som dricker. Kom ihåg vänner man behöver inte alltid alkohol för att ha kul, men en god drink är ett måste. Jag har i samarbete med Kopparberg gjort min egna super enkla alcohol-free drink med hjälp av Kopparberg’s Cider Strawberry Lime, Jag kallar drinken för Salema’s tropicana! Jag tycker att Kopparberg’s Cider Strawberry Lime redan är super god så jag addera bara lite mer smak. Ni hittar Kopparberg’s Cider Strawberry Lime på ICA

________________

Most of you may not know this but I don’t drink alcohol. A lot of people ask me why and the honest truth is because I hate the taste of alcohol and don’t really feel like I need it. I have never been drunk (and probably will never be it either) but I still have just as much fun as my friends who do drink. Friends remember you don’t always need alcohol to have fun, But a tasty drink is a must, I teamed up with Kopparberg to create my own (super easy to make) alcohol-free drink using Kopparberg’s Cider Strawberry Lime, I call it Salema’s tropicana.

SALEMA’S TROPICANA 

All you need 

Kopparberg’s Cider Strawberry Lime

Strawberries/jordgubbar

Lime/Citron

Passion Fruit/Passionsfrukt

Ice/Is

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.