Life

FROM MY IPHONE: A MORNING WITH & OTHER STORIES

Hey y’all I have been gone for a week, I know sorry. My grandmother past away last week and it’s been so hard on me, it all came as a shock! But thanks to my family and friends I am feeling a lot better this week. I also want to say thank you to everyone who reached out to me after I posted a picture of my grandma on Instagram it means a lot!

Yesterday I was invited to a breakfast with & Other Stories, I am a huge fan of the brand and was so excited when I got the invite. I was about 30 min late due to my train being delayed so that was super annoying! However they didn’t start the actual presentation but I didn’t manage to snap a picture of the yummy breakfast we got, stupid train haha. When I walked in to the & other stories office it all just screamed inspo, I literally wanted everything! We got a sneak peek of that going to come this fall/winter and my absolute favorit was the fake fire coat that you can see in the first picture. I tried it on and it fit like a dream. Josefin was also there and it’s crazy how far we both have gone since we did the tv show It Girls. For you guys who don’t know about 2 years ago I was on a show thats called It Girls (here). Was so happy to see her and to hear all the new things she’s working on, I hope I will have my own company soon!
Thank you so much & other stories and Apprl for having me!

_______________

Hej på er, det har gått en hel vecka sedan jag uppdaterar här senast, förlåt! Min mormor gick bort förra veckan och det har varit rätt så jobbigt för mig, de kom lite som en chock. Men tack vara min fina familj och vänner så mår jag mycket bättre den här veckan. Jag vill också tacka alla som hörde av sig när jag la upp en bild på mormor på Instagram, uppskattar de verkligen.

Igår blev jag inbjuden på en frukost med & Other Stories, Jag är ett stort fan av märket och blev så glad när jag fick inbjudan. På grund av att tåget blev försenat blev jag 30(!) min sen, vilken är så himla irriterande men som tur hade dem inte börjat själva presentationen än men jag hann tyvärr inte ta någon fin blid på den goda frukosten, duma tåg haha! & Other Stories kontoret var som en dröm, så mycket inspiration fanns det överallt och jag ville bokstavligen ta med mig allt. Vi fick också en sneak peek på vad som kommer ut i butik snart/nu och min favorit var fake fur kappan ni ser på första bilden, den satt som en DRÖM när jag prova den! Josefin var också på frukosten och det var så kul att få se henne igen, det går så himla bra för henne och det gör mig så himla glad att se hur hon bara växer och växer, heja dig Jossan!
Tusen tack & Other Stories och Apprl för att jag fick komma igår!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.