Events

WAY OUT WEST

IN COLLABORATION WITH ZALANDO  /  I SAMARBETE MED ZALANDO

 

Way Out West with Zalando

After 3 amazing days at the Way Out West festival I can now finally share some of the pictures we shot. I had so much fun with Madelene and all my other friends who were there. I hanged out at the Zalando lounges and pimped my jacket with my name so now people know this jeans jacket belongs to be haha. I also met some of my lovely readers out there, makes me so happy when you guys come up to me and say hi! Thank you Zalando for sending me to WOW! Gothenburg I will see you soon.

____________

Efter 3 fantastiska dagar på Way Out West kan jag nu äntligen dela med mig några bilder från de dagarnaHär kommer en bild bomb från mina dagar på Way Out West. Jag hade det så himla kul med Madelene och alla mina andrea vänner som var där. Jag hängde en hel del på Zalando Loungen och som ni ser på en av bilderna ovan pimpade jag min jeans jacka med mitt namn haha, så nu vet alla att det är min jacka lol. Det var också några av mina fina läsare som kom fram och sa hej, blir så himla glad när ni kommer fram till mig! Tusen tack till Zalando som skicka ner mig ditt och vi ses snart igen Göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.