Events

BY THE POOL

salem_indrias_MG_9890 copy salem_indrias_MG_9926 copy salem_indrias1_MG_9898 copysalem_indrias_MG_9902 copy

 

 

Everything except the Sunglasses is from River Island (Here , Here & Here)

 

Hello friends! Today is Sweden’s national day and the sun is shining! I will soon go out to meet up with Mikaela and then I will meet another friend so I will be out all day enjoying this weather, because it looks like it will rain for the rest of the week.

 

Last week I was invited to a secret location with River Island and we ended up in the sickest house ever (apparently Justin Bieber lived there when he was in Stockholm last!) If you follow me on Instagram (here), I made a Cribs Video on my story haha. We enjoyed good food, lovely company and then we got some new clothes too. Thank you for a wonderful day River Island I had a lot of fun.

 

Hej vänner! Idag är det Sveriges nationaldag och solen skiner! jag ska snart gå ut för att träffa Mikaela och sedan kommer jag träffa en annan vän, så jag kommer att vara ute hela dagen och njuta av det här vädret för att det ser ut som att det kommer at regna resten av veckan.

 

Förra veckan blev jag inbjuden till en hemlig plats med River Island och vi hamnade i det sjukaste huset någonsin (tydligen bodde Justin Bieber där när han var i  Stockholm sist!) Om ni följer mig på Instagram (här) gjorde jag en liten Cribs Video på min story haha. De bjöds på god mat, härligt sällskap och så fick vi lite nya kläder också. Tack för en underbar dag River Island.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.