Events

FROM MY IPHONE #1

Salem.Indrias.Iphone_1

Ever since I got my Iphone 7 plus a month ago I started taking a lot of pictures with my iPhone (the quality is amazing) so I thought why not share some on the blog as well, I rarely share day to day pictures here except when I travel. So I thought this would be a perfect way to share more of my life.

 

Few weeks ago I got Invited to a YSL beauty event. The venue was so cool and the VASS-PR team arranged a beautiful event. The only bad part was the music but me and my friends still had a blast. I got to bring one of my best friends and hanged out with Maya and Julia (TheLineUp) Aka my clique haha.

För några veckor sedan blev jag inbjuden till en YSL event. Stället vi var på var så cool och VASS-PR tjejerna arrangerade ett jätte fint event. Den enda dåliga delen var musiken men jag och mina vänner hade fortfarande jätte kul. Jag fick ta med en av mina bästa vänner och hängde en hel del med bästa Maya och Julia (The Line Up) Aka my Clique haha.

 

 

 

 

 

Salem.Indrias.Iphone_IMG_1105

 

 

 

Posted a picture of this Ikea bag on Instagram not to long ago and so many of you asked where I got it from. Well, the babes on the right pictures are the once that made them. And Maya made the slippers lol. I think Maya and Julia will post a tutorial on how they made theirs soon, so make sure you guys are subscribe to there youtube channel! (Here)

La upp en bild på denna Ikea väska på min Instagram för inte så länge sedan och så många av er frågade var jag fick den ifrån, de är mina babes på högra bilden som gjorde dem (Julia & Mikaela), och Maya gjorde tofflorna lol. Jag tror att Maya och Julia kommer att lägga in en tutorial om hur de gjorde dem snart, så se till att ni följer deras YouTube-kanalen! (Här)

 

 

 

 

salem.iphone2

 

 

Took some awesome pictures for a secret project that you guys will see more of next year (hihi), with my awesome photographer Rebecka! She is usually the one that takes my amazing outfit pictures, I will talk more about her in a different post, but I am so happy we found each other!

Tog några grymma bilder för ett hemligt projekt som ni kommer att se mer av nästa år (hihi), med min fantastiska fotograf Rebecka! Hon är vanligtvis den som tar mina fina outfit bilder,  jag kommer berätta mer om henne i ett annat inlägg, men jag är så glad att vi hittade varandra!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.