Outfits

REAL MODELS EAT TOO!

Salem.indrias-maybelline2427A7350 copy salem.indrias-maybelline4427A7387 salem.indrias-maybelline427A7370 copy

Me and my squad after the Maybelline shoot

 

What a stressful week it has been for me this week, I have not even gone through my photos from the Maybelline shoot until now! As I mentioned on my previous post, I shot a campaign with Maybelline this Tuesday for their Fit me foundation that finally arrives in several colors in Sweden (YAY!!) We took the flight to Finland at 06:30 and arrived at the studio at 9:00 pm We had breakfast and then it was time for hair and makeup. I got ready first so I was the first one to shoot, I’m always nervous at the beginning of these kind of shoots but after a while my nervs got away and I had so much fun, and the Maybelline team was awesome. After that, there was a lot of waiting until it was time for the group picture which we took as a selfie (you guys will undersand when you see it but it was so cool). I do not know exactly when it comes out or where they will be shown but as soon as I know you will know. When we were done and I finally got to eat properly me Hedda and Madelene too these pictures you see above , they became a little like a mini backstage photoshoot haha.

 

The rest of the week I have been running around on different meetings and events which is so exciting that so many fun things are happening but I’m glad it’s Friday today and that I can finally sleep in tomorrow haha. I hope you guys are follow me on Instagram I update daily there <3

 


 

Oj vilken stressig vecka det har varit för mig den här veckan, har inte ens hunnit gå igenom mina bilder från Maybelline plåtningen förs nu! Som jag nämnde på mitt tidigare inlägg så plåta jag en kampanj med Maybelline i tisdags för deras ”Fit me foundation” som nu äntligen kommer in i flera färger i Sverige! Vi tog flyget till Finland klockan 06:30 och kom fram till studion vid 09:00 Vi fick frukost och sen var det dags för hår och make up. Jag blev klar först och fick därför plåta först, jag blir alltid lite nervös i början på sånna här stora kampanj plåtning men efter ett tag blev det bara kul, älskar att få jobba med ett härligt team också. after det blev det en hel del väntan tills det var dags för grupp bilden som blev som en cool selfie, ni kommer förstår när ni ser bilderna sen. Jag vet inte exakt när det kommer ut eller vart de kommer att synas men så fort jag vet mer berättar jag de för er såklart, kommer att bli så spånande att få se resultatet sen. När vi blev klara och jag äntligen fick äta ordentligt tog jag, Hedda och Madelene dessa bilder, de blev lite som en mini backstage photoshoot haha. Hedda tog dem bilderna som är på mig och ja ni ser hon är en grym fotograf.

 

Resten av veckan har jag sprungit runt på massa olika möten och events vilket är super kul och spännande att så mycket roliga saker händer men jag är glad att det är fredag idag och att jag äntligen kan sova ut haha. Jag hoppas ni följer mig på Instagram också där uppdaterar jag dagligen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.